06 1307 7306
Your Cart

ACTUEEL

VACATURE MARIKENHUIS - VOORZITTER VAN HET BESTUUR

Stichting Marikenhuis Nijmegen zoekt op korte termijn een nieuwe Voorzitter van het Bestuur

Voor Stichting Marikenhuis Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe Voorzitter van het Bestuur. Het betreft een onbezoldigde rol voor zo'n 4 uur per week.

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingscentrum voor iedereen in de regio Nijmegen die geraakt wordt door kanker. Het huis biedt psychosociale begeleiding en ondersteuning aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten in het omgaan met de ziekte kanker. Het Marikenhuis is een professionele vrijwilligersorganisatie, die bestaat uit zo'n 80 vrijwilligers.

Als voorzitter ben je het boegbeeld van het Marikenhuis. Je beschikt over goede contacten met overheden en zorgorganisaties in Nijmegen en in de regio (en bij voorkeur ook ondernemers). Daarnaast heb je een uitgebreid netwerk in deze regio. Je bent vooral een verbinder en beschikt over de nodige ervaring als leider van een bestuur c.q. (vrijwilligers)organisatie. Als voorzitter focus je je met name op beleidsmatige aspecten van het Marikenhuis, waaronder het bewaken en bewaren van de integraliteit en kwaliteit van beleid en uitvoering. Waar nodig ben je bereid ook zelf de handen uit de mouwen te steken.

Contact en informatie procedure
Deze procedure wordt begeleid door RegioEffect. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Senior Recruiter Mareen Medema 06-28115693 of . We zien jouw kandidatuur (inclusief CV en motivatie) graag zo snel mogelijk tegemoet.