024 3031 522
Your Cart

ACTUEEL

LEF! HOUDT EEN ONDERZOEK ONDER JONGEREN.

LEF! houdt een enquête en om de behoeften van jongeren geraakt door kanker in beeld te brengen.

De jongerengroep van het Marikenhuis, LEF! wil graag weten waar jongeren, geraakt door kanker, behoefte aan hebben. Daartoe is, samen met studenten van de HAN, een enquête opgezet. Zij zijn er erg mee geholpen als zoveel mogelijk jongeren de enquête invullen.

Hieronder vind je hun flyer met een QR code naar de enquête. Geen QR code lezer? Geen probleem. Je vindt de enquête ook door op deze link te klikken.

LEF! is de jongerengroep van het Marikenhuis. Voor alle jongeren tussen 12 en 18 jaar die te maken hebben met kanker. Zij organiseren maandelijks een bijeenkomst in het Marikenhuis. De eerstvolgende is 14 december.

enquete LEF!

Lotgenotencontact is contact met mensen die in ongeveer dezelfde situatie zitten. Dit kan op allerlei manieren het geval zijn. Wij, als Marikenhuis en LEF!, willen graag weten waar (ex-)kankerpatiënten en hun naasten behoefte aan hebben. 
Het doel van deze enquête is om meer zicht te krijgen op de voorkeuren bij, en de mogelijke meerwaarde van, lotgenotencontact. Zo kunnen we ons aanbod aan lotgenotencontact nog beter afstemmen op de behoeften. Ook kunnen we waar nodig meer aandacht vragen voor het belang van lotgenotencontact.


Bij deze enquête gaat het met name om jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten duren. De gegevens worden niet aan derden verspreid en er wordt vertrouwelijk mee omgegaan. Deze enquête wordt anoniem verwerkt.