06 1307 7306
Your Cart

ACTUEEL

DE CREAGROEP VAN HET MH GAAT WEER VAN START OP 9 SEPTEMBER

WEER IN DE FLOW KOMEN

Creativiteit is een middel om met jezelf en je binnenwereld in contact te komen en meer in balans te zijn met je situatie.
De creatieve middagen, met daarbij aandacht voor verschillende werkvormen, geven je naast het plezier van creatief bezig zijn, ook ontspanning en ontmoeting met lotgenoten.

crea groep

crea groep

Het is fijn om je gedachten even los te laten en de creativiteit boven te laten komen. Je kunt je zinnen even verzetten. In een bescherm(en)de omgeving kun je, zonder woorden, gevoelens en gedachten uiten. Natuurlijk mag je ook uitwisselen wat je bezighoudt.

De begeleiders, vrijwilligers van het Marikenhuis, helpen je om met verschillende technieken je creativiteit te stimuleren. Daar hoef je beslist geen kunstenaar voor te zijn.

Wanneer Op vrijdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur. 9 en 23 september; 7 en 21 oktober; 4 en 18 november.

De groep bestaat uit zes gasten en twee begeleiders. U kunt zich nog aanmelden.

Eigen bijdrage 6 x €2,50 = €15,00 (bij aanvang te voldoen).

Voor wie Iedere volwassene die, op welke wijze dan ook, te maken heeft met kanker.

Begeleiding: Bert, Jacinta, Alda en Eveline.

Aanmelding Per mail aan eveline.ros@marikenhuis.nl met vermelding ‘Creatieve ontmoeting met lotgenoten’.

Meld u aan!
Als het maximum van zes personen is bereikt, wordt er zo snel mogelijk een nieuwe groep geformeerd. Dus meld u aan, want telkens als er zich zes personen hebben aangemeld start er een nieuwe groep creatieve lotgenoten. U hoeft dus nooit lang te wachten om mee te kunnen doen.

crea groep