024 3031 522
Your Cart

Agenda

IN BALANS BIJ KANKER

Donderdag 9 maart | 13.45 - 14.45 en 15.00 - 16.00 u | Marikenhuis | Eigen bijdrage € 2,50 | Op afspraak

Een wekelijks spreekuur voor uzelf of een van uw naasten. Coaches: Ellen Geschiere, Anke van Hooff en Susana Madrid-Lopez

Heeft u kanker en krijgt u te maken met gevoelens als onzekerheid, angst, verdriet of boosheid? Of rijzen wellicht vragen bij u op die gaan over vermoeidheid, veranderingen in zelfbeeld, relaties of zingeving? Misschien weet u niet hoe het nu verder moet of heeft u het gevoel de grip op het leven kwijt te raken.

Blijf niet rondlopen met deze gevoelens en vragen! Een 1-op-1 gesprek met een coach kan u wellicht handvatten geven hoe weer energie op te doen en hoe met uw emoties om te gaan. Coaching kan een belangrijk onderdeel zijn van de ondersteuning ten tijde van de behandeling van kanker, maar ook in de periode erna. Ook voor uw naasten.

Maak kennis met 'In Balans bij kanker, op zoek naar een nieuwe balans in uw leven'

Elke week kunt u op donderdag met al uw vragen terecht bij het spreekuur Coaching bij kanker. Een coach luistert naar uw verhaal en ondersteunt daar waar het kan. U krijgt handvatten aangereikt hoe met uw emoties en de situatie om te gaan, hoe stapje voor stapje zelf de regie weer in handen te krijgen en ondanks alles van kleine dingen te blijven genieten.

Voor wie Voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden Het spreekuur kunt u zonder verwijsbrief bezoeken.
U kunt u aanmelden door de coach, die op het tijdstip van uw keuze beschikbaar is, een mail te sturen. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Anke van Hooff werkt alleen op afspraak, Susana Madrid en Ellen Geschiere zijn op vaste tijden beschikbaar, maar kunnen daar in overleg ook van afwijken.

Ellen is aanwezig op 9 maart en 23 maart om 13.45 uur en 15.00 uur; Zij is te bereiken op egeschiere@xs4all.nl

Susana is aanwezig op 16 maart en 30 maart om 13.45 en 15.00; Zij is te bereiken op susanmadrid@kpnmail.nl

U kunt Anke bereiken op anke.vanhooff@gmail.com

Over de coaches

Ellen Geschiere - Coach

Als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach heeft Ellen Geschiere al veel mensen mogen begeleiden op hun pad.

Veel hulpvragen die ze tegen komt gaan over het hervinden van de balans in het leven, het omgaan met emoties en de acceptatie van lastige situaties. Zij werkt met diverse methodes, NLP, NEI en Acceptance & Commitment Therapy, maar altijd afgestemd op de behoefte van iemand: “Als naaste van familieleden met de diagnose kanker heb ik gezien en ervaren hoe fijn en belangrijk mentale ondersteuning kan zijn in zo'n ingrijpende periode in het leven”, aldus Ellen.

Anke van Hooff - Coach

Anke van Hooff heeft ruim 30 jaar ervaring als psycholoog en coach:

"Ik vind het belangrijk dat er in de gesprekken een prettige en veilige sfeer ontstaat waarin je jezelf kunt zijn en ik kan aansluiten bij je behoefte. Naast het bespreken van emoties, gedachten en zaken waar je tegenaan loopt, wil ik samen op zoek naar je mogelijkheden en krachten binnen de situatie waarin je je bevindt."

Susanna Madrid - CoachSusana Madrid

"Ik heb de laatste 25 jaar als maatschappelijk werker en behandelaar in de GGZ gewerkt. Tevens werk ik sinds 2018 ook als verlies- en rouwtherapeut. Ik werk met een combinatie van verschillende begeleidingsvormen. Hierdoor kan er worden afgestemd wat het beste bij jou aansluit, afhankelijk van jouw hulpvraag en klachten.
Hierbij is mijn insteek het leren omgaan met het verlies van gezondheid en uitgaan van hetgeen iemand nog wel kan in plaats van zijn of haar beperkingen. Ik wil mensen ondersteunen om zelf regie te kunnen voeren in het herstelproces. Tevens is het mogelijk om je naasten tijdens de begeleiding te betrekken om te kijken hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen in deze situatie.
Ook ben ik lid van het keurmerk coach bij kanker (www.kcbk.nl)."