024-3031522
Your Cart

SPREEKUUR WERK & KANKER

SPREEKUUR WERK & KANKER

Rob Hartman en Lisette Schoonbrood verzorgen het spreekuur Werk & Kanker  |  Er zijn geen kosten aan verbonden.

In principe is er wekelijks op donderdagmorgen spreekuur. Wij vragen u vooraf een afspraak te maken voor een bepaalde datum en tijd. Dit kan door een email te sturen aan Rob Hartman (r.hartman28@ziggo.nl) of Lisette Schoonbrood (schoonbrood.lisette@gmail.com).
Voor vragen kunt u altijd via de mail contact opnemen met Rob Hartman of Lisette Schoonbrood.

Mocht u niet op op donderdag tijdens het spreekuur kunnen dan kan er ook een andere datum en tijd afgesproken worden voor een gesprek. Stuur ook in dat geval een mail.
_________________

Wat betekent het voor mij als patiënt als het gaat om het werkende leven? Kan ik doorwerken in de oude functie? Wil ik wel blijven werken? Welke rol speelt werk eigenlijk voor mij? Krijg ik de kans om door te werken? Wat doe ik als werken niet meer lukt? Met welke wet- en regelgeving moet er rekening gehouden worden? Als patiënt wordt u vaak met veel van bovenstaande vragen geconfronteerd, terwijl u tegelijkertijd te maken hebt met een levensbedreigende ziekte. 

Ook werkgevers zien zich geconfronteerd met vragen rondom de ziekte van hun werknemer en mogelijke re-integratie.

Voor wie?

Zowel voor patiënten/werknemers als werkgevers is tijdens het spreekuur een luisterend oor. Er is ruimte om vragen te stellen en te kijken welke hulp nodig is zodat u zo veel mogelijk eigen en verantwoorde keuzes kunt maken als het gaat om werk.

____________________________________

WIE ZIJN WIJ?

Rob Hartman heeft lange ervaring als arbeidsdeskundige zowel bij het UWV als bij een arbodienst. Daarbij begeleidde hij niet alleen werknemers/patiënten maar ook  de leidinggevende om inhoud te geven aan een re-integratie traject. Als ervaringsdeskundige kan hij deze expertise op bijzonder manier inzetten bij zijn werk als vrijwilliger in het Marikenhuis.

Lisette Schoonbrood heeft als coach/ adviseur langdurig werknemers begeleid bij loopbaanvragen en in re-integratietrajecten en daarnaast bedrijven/ organisaties geadviseerd in deze processen".