info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

6 april | START NIEUWE LOTGENOTENGROEP

Op dinsdagmiddag  6 april start een nieuwe lotgenotencontactgroep. U kunt zich hiervoor aanmelden.
Ontmoet lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met kanker om met elkaar uit te wisselen wat je bezighoudt.

2 maart | SPREEKUUR OVER VOEDING BIJ KANKER

2 maart 19.00 uur: spreekuur over voeding, telefonisch of online, door Jolien Slegers, diëtist en leefstijlcoach. 
U kunt terecht voor korte vragen die betrekking hebben op het voorkomen van voedingsproblemen, vóór, tijdens of na de behandeling van kanker. 

25 jan | BIJNA ONS STREEFBEDRAG GEHAALD

Ook het Marikenhuis heeft het financieel zwaar in deze Coronatijd. Maar maakt u zich geen zorgen, dankzij o.a. uw donaties bij de Huis-actie-pagina kan het Marikenhuis blijven bestaan. Maar het Marikenhuis krijgt geen structurele ondersteuning en de crisis is nog niet ten einde. Dus onze actie loopt nog even door. Wel is inmiddels bijna 90% van ons (eerste) streefbedrag bereikt. Nog effe en we hebben de € 5.000 bereikt.

MUNTWEG TIJDELIJK AFGESLOTEN

Als u het Marikenhuis bezoekt voor bijv. lotgenotencontact moet u rekening houden met het feit dat een deel van de Muntweg tijdelijk is afgesloten. Deze situatie duurt tot begin april en het gaat om het deel tussen de Muntmeesterlaan en de Leo-XIII straat.

20 jan | CREATIEVE WINTERWORKSHOP

Woensdag 20 januari  |  10.00 - 12.00 uur  |  Eigen bijdrage € 2,50

Elkaar creatief ontmoeten met als thema 'Winter'. De winter leert ons hoe we meer naar binnen kunnen keren om zo onze innerlijke kracht te vinden. Waar inspireert de winter ons toe?  Deze bijeenkomst gaat vooralsnog door, maximaal 6 personen.