info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

VOETREFLEXZONEMASSAGE

Woensdag 25 april, 14.00-16.00 uur  | MARIKENHUIS, Slotemaker de Bruineweg 163 |  Eigen bijdrage: € 2,50 per sessie | 
Voetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces.

Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie.Dit alles in een sfeer van ontspanning, rust, aandacht en zorgzaamheid.

Wat is het?

Voetreflexzonemassage is gebaseerd op het principe dat o.a. onze voeten een afspiegeling zijn van ons lichaam. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat onze voeten reflexpunten hebben die corresponderen met verschillende systemen en organen in ons lichaam. Door het op juiste wijze uitoefenen van enige druk en massage van specifieke plekken op de voet wordt het genezingsproces van die organen en systemen bevorderd.

Het effect is, naast een weldadige ontspanning, dat het stressverminderend werkt, een goede doorbloeding tot stand brengt en energie vrij maakt waardoor deze beter gaat stromen en het lichaam zichzelf weer in balans brengt.

Door Teddy van Hulzen, ruim 20 jaar werkzaam als coach in energie en lichaamswerk, waaronder voetreflexzonemassage.

Voor wie? Iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.

Eigen bijdrage € 2,50

Wanneer:  Elke tweede en vierde woensdagmiddag van de maand, van 14.00 uur tot 16.00 uur

Aanmelden: Stuur een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van uw naam, datum en tijd van de activiteit waarvoor u zich aanmeldt ('Voetreflex massage'). Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis. 
Indien u zich hebt aangemeld en onverhoopt niet kunt: geef dit dan svp minimaal 1 dag van tevoren door per mail (lichaamsgericht@marikenhuis.nl) of telefoon (024-3031522 tijdens openingsuren Marikenhuis).