info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

GEEN OPEN SPREEKUUR HELEN DOWLING INSTITUUT

Maandag  8 april  |  Geen open spreekuur HDI in april 
In de maand april is er geen open spreekuur van het Helen Dowling Instituut (HDI) op de maandagmiddag. Maandag 6 mei is het eerst volgende spreekuur HDI.

_____________________________________
Hebt u kanker en klachten zoals vermoeidheid, stress, angst of sombere gevoelens? In veel gevallen is er vermindering van deze klachten mogelijk.

Wilt u weten of èn hoe een psycholoog u hierbij zou kunnen helpen? 
Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur is er in het Marikenhuis een open inloopspreekuur van Michel Bex, GZ-psycholoog en psychotherapeut bij het Helen Dowling Instituut. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor professionele psychologische zorg bij kanker.

Michel heeft jarenlange ervaring in de psychosociale oncologie en palliatieve zorg. Het HDI biedt – in alle fasen van de ziekte – psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten, zowel individueel, met de partner, het gezin of in lotgenotengroepen. Ook biedt het HDI online behandeling voor vermoeidheid en angst. De deelname aan het inloopspreekuur van HDI op maandagmiddag  is kosteloos.

Voor wie  Voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Deelname aan het inloopspreekuur op maandagmiddag is kosteloos en u kunt het inloopspreekuur zonder verwijsbrief bezoeken.