info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

KOKEN MET GINA

Dinsdag  27 oktober  |  10.30 – 14.00 uur  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage: € 8,00 pp (kosten ingrediënten)  |  Gina Beijen 

Goed nieuws! De kookworkshops van Gina gaan weer van start. Na het afronden van diverse opleidingen heeft zij weer tijd en ruimte voor het aanbieden van een kookworkshop in het Marikenhuis. Iedere laatste dinsdag van de maand!

Wat  Vanaf half 11 is iedereen van harte welkom voor een kopje thee met wat lekkers, waarna we gezamenlijk aan de slag gaan met gerechten van het seizoen. Alle gebruikte ingrediënten zijn biologisch. We koken en eten samen en we ruimen de keuken na afloop ook weer samen op. Na afloop krijg je de recepten mee naar huis.

Voor wie  Deze kookworkshop is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als naasten.
Heb je een voedingsallergie/intolerantie of lukt het eten niet zo makkelijk door de behandelingen, geef dit dan bij de inschrijving door. Daar wordt rekening mee gehouden.

Begeleider  Gina is ervaringsdeskundige (borstkanker 2012) en na haar herstel werkzaam als natuurkok en natuurgeneeskundig therapeut. Binnen haar praktijk is zij o.a. zeer actief met goede, gezonde en lekkere voeding, om op die manier het immuunsysteem weer zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden.

Aanmelden  Opgeven vooraf is nodig. Stuur een mail naar info@ginabeijen.nl of bel naar 06-50590053.

Betaling: Graag maximaal 1 dag vooraf het bedrag over maken naar rekeningnr NL86 KNAB 0258733926 tav Praktijk voor natuurgeneeskunde, Gina Beijen.