info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

SPREEKUUR WERK & KANKER

Kathy Künnen en Jo Engelen verzorgen het spreekuur Werk & Kanker  |  Eigen bijdrage € 2,50

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kathi Künnen   k.kuennen@outlook.com  of  Jo Engelen  engelbewaar@gmail.com

Als u een bepaalde datum en tijd wilt afspreken voor een gesprek kan dat. Stuur ook in dat geval een mail naar Jo of Kathi.
_________________

Wat betekent het voor mij als patiënt als het gaat om het werkende leven? Kan ik doorwerken in de oude functie? Wil ik wel blijven werken? Welke rol speelt werk eigenlijk voor mij? Krijg ik de kans om door te werken? Wat doe ik als werken niet meer lukt? Met welke wet- en regelgeving moet er rekening gehouden worden? Als patiënt wordt u vaak met veel van bovenstaande vragen geconfronteerd, terwijl u tegelijkertijd te maken hebt met een levensbedreigende ziekte. 

Ook werkgevers zien zich geconfronteerd met vragen rondom de ziekte van hun werknemer en mogelijke re-integratie.

Voor wie?

Zowel voor patiënten/werknemers als werkgevers is tijdens het spreekuur een luisterend oor. Er is ruimte om vragen te stellen en te kijken welke hulp nodig is zodat u zo veel mogelijk eigen en verantwoorde keuzes kunt maken als het gaat om werk.

____________________________________

WIE ZIJN WIJ?

Jo Engelen is een ervaren adviseur op het gebied van Werk & Kanker en bovendien ervaringsdeskundige. 

Katharina (Kathi) Künnen is arbeids- en organisatiepsychologe en tevens ervaringsdeskundige. Zij heeft ervaring zowel op het gebied van HR-beleid en organisatieadvies als in de individuele begeleiding in re-integratie trajecten. Daarnaast is zij betrokken bij de landelijke stichting AYA, waar zij in het dreamteam Kanker & Werk samen met professionals overleg heeft over het onderwerp kanker en werk voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar.