info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

IN BALANS BIJ KANKER

Donderdag  14 oktober  |  13.45 - 14.45 uur en 15.00 - 16.00 uur   |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak

Maak kennis met Coaching bij kanker. Een wekelijks spreekuur voor uzelf of een van uw naasten. Coach: Ellen Geschiere (foto)

Heeft u kanker en krijgt u te maken met gevoelens als onzekerheid, angst, verdriet of boosheid? Of rijzen wellicht vragen bij u op die gaan over vermoeidheid, veranderingen in zelfbeeld, relaties of zingeving? Misschien weet u niet hoe het nu verder moet of heeft u het gevoel de grip op het leven kwijt te raken. 

Blijf niet rondlopen met deze gevoelens en vragen! Een gesprek met een coach kan u wellicht handvatten geven hoe weer energie op te doen en hoe met uw emoties om te gaan. Coaching kan een belangrijk onderdeel zijn van de ondersteuning ten tijde van de behandeling van kanker, maar ook in de periode erna. Ook voor uw naasten. 

Maak kennis met 'Coaching bij kanker, op zoek naar een nieuwe balans in uw leven'

Elke donderdag kunt u met al uw vragen terecht bij het spreekuur Coaching bij kanker. Een coach luistert naar uw verhaal en ondersteunt daar waar het kan. U krijgt handvatten aangereikt hoe met uw emoties en de situatie om te gaan, hoe stapje voor stapje zelf de regie weer in handen te krijgen en ondanks alles van kleine dingen te blijven genieten.

Voor wie  Voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Het spreekuur kunt u zonder verwijsbrief bezoeken.  
Stuur een mail met datum en tijd van uw voorkeur aan coachingcorasingh@gmail.com (Cora Singh) of  egeschiere@xs4all.nl (Ellen Geschiere).

Data oktober 
Do 7 oktober: Cora
Do 14 oktober: Ellen
Do 21 oktober: Cora
Do 28 oktober: Ellen

Over de coaches

Als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach heeft Ellen Geschiere al veel mensen mogen begeleiden op hun pad. Veel hulpvragen die ze tegen komt gaan over het hervinden van de balans in het leven, het omgaan met emoties en de acceptatie van lastige situaties. Zij werkt met diverse methodes, NLP, NEI en Acceptance & Commitment Therapy, maar altijd afgestemd op de behoefte van iemand: “Als naaste van familieleden met de diagnose kanker heb ik gezien en ervaren hoe fijn en belangrijk mentale ondersteuning kan zijn in zo'n ingrijpende periode in het leven”, aldus Ellen

Cora Singh-Groeneweg (foto) is oncologisch verpleegkundige, mindfulness trainer, master coach en coach bijkanker. Zij is aangesloten bij het landelijk netwerk Coach Connectbijkanker (www.coachconnectbijkanker.nl) en lid van het keurmerk coach bij kanker (www.kcbk.nl). Cora: “Als coach bij kanker reis ik graag een klein stukje met u of uw naaste mee ter ondersteuning, om de balans en de grip op uw leven te hervinden".