info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

CONTACTBIJEENKOMST VOOR OUDERS

Donderdag 25 januari (vanaf 19.30 uur) organiseert het Marikenhuis te Nijmegen in samenwerking met de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) een contactbijeenkomst voor (groot)ouders van kinderen die getroffen zijn door kanker, zowel in als uit behandeling. De bijeenkomst is in het Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.

Op deze avond vinden (groot)ouders herkenning, steun, praktische tips en bemoediging bij elkaar. Wij horen geregeld van ouders dat het kunnen praten met andere ouders hen goed doet. Maar als ouder ervaart men vaak een drempel om naar dit soort bijeenkomsten te komen. Dat is heel herkenbaar. Daarom willen wij deze bijeenkomst laagdrempelig, ontspannen en informeel houden.  Wij nodigen (groot)ouders graag uit om op 25 januari samen met andere ouders ervaringen te delen en van gedachten te wisselen. Op deze avond vinden (groot)ouders herkenning, steun, praktische tips en bemoediging bij elkaar.

Wanneer?  Donderdag 25 januari in het Marikenhuis.  
Hoe laat?     Van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. 
Waar?          Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.


Voor vragen of meer informatie over dit initiatief: zie website Marikenhuis (http://www.marikenhuis.nl) of neem telefonisch of per mail contact op met: 

Aanmelden | KLIK HIER om u aan te melden. U kunt in dit aanmeldformulier ook uw eventuele vragen stellen aan de organisatoren. 

Lukt het niet om tevoren aan te melden ? Geen probleem, loop gerust binnen. Alle ouders die tot de doelgroep behoren zijn van harte welkom op deze avond!